Hoewel de markt voor cryptocurrency een kans biedt op enorme winsten, is er ook de keerzijde van de medaille. Nee – we hebben het niet over investeringsrisico’s, maar over steeds brutalere oplichters. En een van de meest populaire zwendeltactieken is vermomd als handelsrobots .

Denk daarom goed na voordat u een van deze gebruikt! Anders verdampt uw ​​geld op het moment dat u het overmaakt naar de rekening van het nepplatform.

Zo komen we bij het hoofdonderwerp van het artikel, namelijk BitQT. Is deze robot ook een poging tot oplichting? Of misschien kun je er echt mee verdienen aan cryptocurrencies?

Lees de tekst en je weet het antwoord.

Voordelen van het gebruik van een BitQT-robot

 • Met snelle, gemakkelijke en veilige verificatie kunt u binnen enkele minuten na het aanmaken van uw account beginnen met handelen.
 • Handelen gaat volledig automatisch; vereist minimale gebruikersactiviteit.
 • Gratis en 24/7 beschikbare technische ondersteuning.
 • U kunt de robot uitvoeren op alle mogelijke apparaten die webbrowsers ondersteunen.
 • Volledige gebruikersveiligheid dankzij geavanceerde gegevenscodering.
 • Het BitQT-systeem ligt 0,03 seconden voor op de wereldmarkt.

Account aanmaken

Wat is BitQT

BitQT-logo op donkere achtergrond BTC-robotBitQT is een handelsrobot die geavanceerde algoritmen gebruikt om 24 uur per dag veranderingen in de cryptocurrency-markt te analyseren.

Dankzij deze informatie weten handelaren en investeerders wat de beste momenten zijn om te handelen. Dit verhoogt de potentiële winst aanzienlijk.

Zonder de hulp van een robot zouden zulke hoge inkomsten onmogelijk zijn om in zo’n korte tijd te verdienen.

De software genereert realtime handelssignalen. Ze bevatten alle informatie die nodig is om te handelen. Hierdoor wordt elke door de gebruiker uitgevoerde transactie voor hem winstgevender.

BitQT gebruikt een algoritme met een bewezen slagingspercentage van 99%. Dit betekent dat bijna alle transacties die door de robot worden geregistreerd, winstgevend zijn voor handelaren.

De gemiddelde statistieken geven ook aan dat BitQT 0,03 seconden voorloopt op de wereldmarkt . Hierdoor is het geautomatiseerde handelssysteem voor cryptocurrency op de hoogte van prijsveranderingen in de markt nog voordat deze door wereldwijde makelaars worden verwerkt.

Dit alles maakt het voor de robot mogelijk om snel en efficiënt te handelen voordat de prijs weer verandert.

Het BitQT-platform is gemaakt voor mensen die hun dagelijkse activiteiten niet willen opgeven om te kunnen handelen op de markt voor cryptocurrency. Het is gemakkelijk te gebruiken en levert winst op met minimale inspanning van de gebruiker.

Dit is een geweldige oplossing, vooral voor mensen die net beginnen met handelen in BTC. Met BitQT kunt u geld verdienen zonder enige specialistische kennis.

Met behulp van de demo-account, thematische forums en de ondersteuning van het klantenserviceteam is het mogelijk om de handelsregels in de praktijk zeer snel te leren. BitQT leidt gebruikers bijna bij de hand en streeft ernaar om de hoogste scores in de kortst mogelijke tijd te behalen.

Al het bovenstaande maakt het een van de meest interessante opties om passief inkomen te genereren.

Is BitQT oplichterij? NEE!

We hebben gecontroleerd of de BitQT-robot geen oplichterij is. Alle testen lieten nee zien.

Het robothandelsplatform is effectief, veilig en betrouwbaar .

Lees verder voor de resultaten van onze tests.

Uitspraak

 • De software is beschikbaar via een webbrowser. Geen download vereist en beschikbaar op elk apparaat.
 • Live en 24 uur per dag worden uiterst nauwkeurige analyses gemaakt.
 • Bewezen effectiviteit van 99%.
 • Technische ondersteuning 24 uur per dag beschikbaar.
 • Hoog beveiligingsniveau van het gebruikersaccount en alle transacties.
 • Een betaalbaar demo-account dat het leren van de basis voor beginners versnelt.

BitQT login: Hoe maak ik een account aan?

Registratie is zeer intuïtief en transparant. We hoeven geen documenten op te stellen. Het proces is zoveel mogelijk vereenvoudigd, zodat u zo snel mogelijk kunt beginnen met automatisch handelen op het BitQT-platform.

Hieronder beschrijven we het registratieproces stap voor stap.

Stap 1: Registratie

De eerste stap die we moeten nemen, is het invullen van het formulier op de BitQT-website . Wij moeten uw naam, telefoonnummer en een geldig e-mailadres opgeven.

Na het invullen van de basisinformatie in het formulier, moeten we de registratie bevestigen en tegelijkertijd de juistheid van de door ons verstrekte gegevens verifiëren. Om dit te doen, klikt u op de link die u per e-mail ontvangt.

We ontvangen ook een bevestiging in de vorm van een sms.

Als we valse gegevens verstrekken, mislukt de verificatie.

Stap 2: Storten/Storten

Om alle mogelijkheden van BitQT te kunnen gebruiken, moeten we een eerste storting doen.

De aanbetaling is de volgende verificatiestap. Als de transactie correct wordt uitgevoerd, worden de initiële limieten opgeheven. Hierdoor kunnen we hogere bedragen verhandelen en krijgen we volledige toegang tot alle functies van de robot.

Latere stortingen zijn nog efficiënter. Hetzelfde geldt voor uitbetalingen.

Houd er echter rekening mee dat het minimale stortingsbedrag EUR 250 is .

Crook 3: Demo-account

Handelen op een demo-account verschilt niet van het echte account. Behalve dat we handelen met virtuele fondsen . Het gebruik van de BitQT demo-account is gratis en kent geen grote beperkingen .

Het is de moeite waard om zoveel mogelijk tijd met hem door te brengen om alle mogelijkheden en strategieën te leren die te maken hebben met het verhandelen van BTC en andere cryptocurrencies.

Gevorderde gebruikers gebruiken de demo-account om de signalen die door de robot worden verzonden zorgvuldig te analyseren en de auto-trading-instellingen aan te passen aan hun eigen voorkeuren.

Stap 4: Handelen

Nadat we alle voorgaande stappen hebben voltooid, kunnen we overgaan tot echte handel.

Vanaf het begin is het de moeite waard om de methoden te gebruiken die het meest effectief waren tijdens de proeven op het demo-account. Als we genoeg tijd hebben besteed aan testen, zouden we geen problemen moeten hebben met een echt account.

Het kiezen van de juiste botinstellingen werkt ook volgens precies hetzelfde principe als op het demo-account.

Account aanmaken

Is het de moeite waard om een ​​BitQT-account te openen? Meningen van deskundigen

Onze mening over de BitQT-robot valt volledig samen met de mening van de meeste gebruikers. Deze robot is zeker uw aandacht waard .

Je kunt er goed geld mee verdienen , zonder je vrije tijd er volledig aan te besteden. We hoeven werk, gezinsleven of hobby’s niet op te geven.

Lees verder om erachter te komen hoe BitQT werkt en wat de belangrijkste functies zijn.

Inkomsten

We hebben de effectiviteit van BitQT gecontroleerd, geprezen door veel mensen.

Dankzij de uitzonderlijke snelheid van transactieverwerking en informatiestroom is de nauwkeurigheid van zijn beslissingen bijna 100% .

De meeste handelaren slagen erin om met slechts 250 euro geïnvesteerd zeer snel een winst van 1000 euro per dag te maken.

Dit is een zeer goed resultaat, rekening houdend met de volatiliteit van de cryptocurrency-markt.

We raden u echter nog steeds aan om uw account regelmatig te controleren . We mogen een robot nooit volledig vertrouwen.

Klantenservice

Onze redactie is gevoelig voor klantenservice, die bij sommige cryptobots te wensen overlaat.

Als we het over BitQT hebben, hebben we niets te klagen. We hebben dag en nacht contact opgenomen met de klantenservice – zonder problemen.

Voor nieuwe gebruikers is dit een zeer belangrijke kwestie. Een goed klantenserviceteam bewijst dat de software wordt verzorgd en voortdurend wordt ontwikkeld door de makers, zodat we kunnen rekenen op steeds betere resultaten.

Waarschuwing

Onthoud dat de BitQT-robot slechts een assistent is van een goede handelaar . De cryptocurrency-markt is extreem volatiel en veranderingen in de markt zijn moeilijk te voorspellen .

Wij adviseren u om slechts kleine bedragen per keer te beleggen en niet emotioneel te handelen. Voordat u in het diepe water duikt, is het de moeite waard om alle transacties te analyseren om de optimale ktyptobot-instellingen te vinden.